Η ερώτηση που δεν ήθελε να απαντήσει ο CEO της JPMorgan

Ο CEO της JPMorgan, Τζέιμι Ντάιμον, έδωσε αυτή την εβδομάδα συνέντευξη στο CNN. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τοποθετήθηκε για πολλά θέματα, ειδικά για το φλέγον ζήτημα της τραπεζικής κρίσης και της αναταραχής που έχει προκληθεί στην αγορά.

Δεν θέλησε όμως να απαντήσει σε μία συγκεκριμένη ερώτηση. Ο Ντάιμον αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το εάν θα ήταν καλό να επανεκλεγεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ το 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντάιμον έχει εργαστεί στο παρελθόν ως επιχειρηματικός σύμβουλος του Τραμπ.

«Δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση», είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά. Απάντησε όμως σε άλλη ερώτηση, σχετικά με τις πολιτικές του Τραμπ. Ο Ντάιμον υποστήριξε ότι οι φορολογικές μεταρρυθμίσεις του Τραμπ συνέβαλαν στην επιστροφή χρημάτων στην Αμερική. Ανέφερε επίσης ότι ο Τραμπ βοήθησε στη μείωση του ποσοστού ανεργίας της μαύρης κοινότητας τον τελευταίο χρόνο της θητείας του.

«Και έτσι νομίζω, ξέρετε, υπάρχουν στρατηγικές ανάπτυξης που έχουν σημασία. Είχε μερικές από αυτές», είπε. «Αλλά αυτό δεν τον υποστηρίζει».

Όσο για τις δικές του πολιτικές πεποιθήσεις, ο Ντάιμον δήλωσε ότι δεν έχουν αλλάξει: Η καρδιά του είναι Δημοκρατική, αλλά ο εγκέφαλός του είναι Ρεπουμπλικανικός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...