Η επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρωτιά Κασσελάκη

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος, ούτε ικανοποίησης, ούτε απογοήτευσης από οποιοδήποτε αποτέλεσμα» στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ερωτηθείς αν η πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη στον α’ γύρο της αναμέτρησης ικανοποιεί την κυβέρνηση. Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης, η κυβέρνηση «έχει μία πολύ ισχυρη εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά μας της αυτό που την απασχολεί είναι να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα και τις πολλές εισαγόμενες κρίσεις».

O κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε σε ό,τι αφορά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ πως είναι «μια εσωκομματική διαδικασία ενός άλλου κόμματος, απολύτως σεβαστή». «Αφήνουμε τη διαδικασία να εξελιχθεί χωρίς να εμπλεκόμαστε» είπε.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Άκη Σκέρτσου ότι ο κ. Κασσελάκης έχει «όψη Μητσοτάκη και ψυχή Πολάκη» ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Επειδή το θέμα απασχολεί την κοινή γνώμη τίθενται ερωτήματα και σε αυτούς που τίθενται ερωτήματα εκφράζουν τη γνώμη τους. Όλα τα στελέχη όταν ερωτώνται διατυπώνουν τη δική τους άποψη».

«Η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση ούτε μπορεί, ούτε θέλει να πάρει θέση στη διαδικασία ενός άλλου κόμματος» υπογράμμισε, προσθέτοντας πως το ζητούμενο είναι να «αποκτήσει η χώρα μια αξιόπιστη αντιπολίτευση που να ασκεί κριτική χωρίς τοξικό λόγο». «Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ για τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος» συμπλήρωσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...