Η εισαγγελέας «καρφώνει» την Πισπιρίγκου

Στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναφέρθηκε στην “οχυρωμένη καρδιά” της μικρής. Μετά την παραμονή της στο Ωνάσειο, η καρδιά της Τζωρτζίνας ήταν πλήρως λειτουργική και ελεγχόμενη από τους γιατρούς, επισήμανε η εισαγγελέας.

Η Αγόρευση της Εισαγγελέως και ο Ρόλος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η εισαγγελέας επισήμανε την καθυστέρηση της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς την ημέρα της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη για άμεση παροχή οξυγόνου σε περίπτωση ανακοπής και την σημασία της άμεσης επέμβασης.

Η Ενδονοσοκομειακή Ανακοπή της Τζωρτζίνας

Η εισαγγελέας τόνισε ότι η ανακοπή της Τζωρτζίνας εντός του νοσοκομείου και η επακόλουθη εγκεφαλοπάθεια ήταν αποτέλεσμα της καθυστέρησης στην ΚΑΡΠΑ, ενώ υπογράμμισε ότι η καρδιογραφική λειτουργία της ήταν φυσιολογική μετά την ανακοπή.

Ο Γονιδιακός Έλεγχος και η Εκκρεμότητα στη Δίκη

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στον γονιδιακό έλεγχο της Τζωρτζίνας, ο οποίος ήταν αρνητικός για μεταλλάξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο, ενισχύοντας την υπόθεση κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ