Η Δήμητρα Ματσούκα «λύγισε» στον Νίκο Χατζηνικολάου (vid)

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης 4/4 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησαν μεταξύ άλλων για τον γάμο τους αλλά και για την καθημερινότητά τους.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της που της έχει πολλή αδυναμία και συγκεκριμένα για την αδερφή της, ενώ όταν μιλούσε για εκείνη, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Αρχικά, η Δήμητρα Ματσούκα είπε: «Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου τη Μαρία και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος. Η βράβευση που της είχα αφιερώσει πριν κάποια χρόνια στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν για ένα έργο του Θεοτόκη, οι “Σκλάβοι δεσμά τους” σε σκηνοθεσία του Τώνη Λυκουρέση».

Στην συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα πρόσθεσε: «Όταν την βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση, νομίζω ότι πάντα κλαίω. Είτε είναι κωμωδία είτε είναι δράμα, εγώ θα κλάψω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι αληθινή η αδελφή μου στο συναίσθημα που βγάζει, πάντα ήταν έτσι. Πάλευε για αυτό που ήθελε και την θυμάμαι μια ζωή να παίρνει τηλέφωνα, να τρέχει σε κάστινγκ και να κάθεται να περιμένει με τις ώρες στα θέατρα. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την αξία της».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ