Η γκάφα της Βούλας Κεχαγιά που θύμισε Πόπη Τσαπανίδου

Δεν μπήκε και με πολλή φόρα, για να θυμηθούμε την ατάκα της Πόπης Τσαπανίδου, πρώην εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, η Βούλα Κεχαγιά.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου, όπου και μίλησε για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη, έπεσε σε γκάφα και, σύμφωνα με το newsbeast.gr συζητήθηκε στο κόμμα ευρύτερα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το ζήτημα με τις εταιρείες αλλά και τις μετοχές σε εταιρείες, που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ανέφερε τα τετριμμένα: ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δηλώσει πως όλες οι μετοχές που είχε σε εταιρείες στο εξωτερικό έχουν μεταβιβαστεί, ανέφερε πως δεν γνωρίζει πόσες είναι οι εταιρείες στις οποίες είχε μετοχές και ούτε ξέρει το χρονικό πλαίσιο της μεταβίβασης. Το ωραίο, όμως, που συζητήθηκε ήταν όταν είπε: «Υποθέτω πως υπήρχε εταιρεία, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ». Ο Δ. Οικονόμου τη ρώτησε εάν είχε τις εταιρείες την περίοδο που εξελέγη πρόεδρος (ο κ. Κασσελάκης) και η Β. Κεχαγιά επανέλαβε πως από τη μία εταιρεία αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023. Άρα, πώς αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023, αφού οι εκλογές έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2023, και η ίδια είπε πως υποθέτει ότι υπήρχε εταιρεία; Μπέρδεμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ