«Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό»

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του καταγγέλλει την επιχείρηση των αστυνομικών αρχών στα Πατήσια, όπου έσπασαν την πόρτα για να διώξουν από το σπίτι της, μία μονογονεϊκή οικογένεια. Στην ανακοίνωση του, το κόμμα τονίζει ότι «Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό. Σήμερα στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε βίαιη επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για αρχικό χρέος μόλις 800 ευρώ, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει η οικογένεια».

«Αυτή τη στιγμή μια μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο κυριολεκτικά για 800 ευρώ. Μιλάμε καθαρά για βαρβαρότητα» δήλωσε ο βουλευτής Α’ Αθήνας Νάσος Ηλιόπουλος που από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στο σημείο.

«Δεν γίνεται κανένας άνθρωπος να χάνει το σπίτι του, να πετιέται στον δρόμο, ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για ένα χρέος τόσο μικρό. Είναι ο ορισμός της βαρβαρότητας και πρέπει να σταματήσει» υπογράμμισε.

Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό. Σήμερα στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε βίαιη επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για αρχικό χρέος μόλις 800 ευρώ, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει η οικογένεια.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να πετάξουν έξω την οικογένεια, εμπόδισαν την πρόσβαση στους συγκεντρωμένους πολίτες που διαμαρτύρονταν, ρίχνοντας στην συνέχεια χημικά ακόμη και στους βουλευτές που βρίσκονταν εκεί.»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ