Η απάντηση του Μεντβέντεφ μετά την πρόταση-βόμβα του ΝΑΤΟ για παραχώρηση εδαφών της Ουκρανίας στη Ρωσία: «Θα πάρουμε το Κίεβο. Που θα πάνε οι λάτρεις του χοιρινού λίπους και της κοκαΐνης»

Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η πρόταση αξιωματούχου της Βορειοατλαντικής συμμαχίας για ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ με αντάλλαγμα την παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον υπαρχηγό του Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεφ και ήταν σαρκαστική: «Ποια εδάφη έχει η Ουκρανία»;

Ολόκληρη η ανάρτηση του:

«Μια νέα ιδέα για την Ουκρανία προέκυψε από το γραφείο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας: Η Ουκρανία θα μπορέσει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ εάν παραιτηθεί από τα αμφισβητούμενα εδάφη.

Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όλα τα ουκρανικά – υποτίθεται – εδάφη είναι αμφισβητούμενα. Και για να μπουν στη συμμαχία, οι αρχές του Κιέβου θα πρέπει να εγκαταλείψουν ακόμη και το ίδιο το Κίεβο, την πρωτεύουσα της «Αρχαίας Ρωσίας».

Και έτσι η πρωτεύουσά τους θα πρέπει να μεταφερθεί στο Lvov. Αν δηλαδή οι Πολωνοί συμφωνήσουν να αφήσουν το Lemberg στους λάτρεις του χοιρινού λίπους και της κοκαΐνης…»

Με απλά λόγια, ο Μεντβέντεφ αποκαλύπτει ότι στόχος της Ρωσίας είναι η πλήρης διάλυση της Ουκρανίας…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ