Η αλήθεια για την επανεμφάνιση και τον ύποπτο ρόλο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που έρχονται (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Κυρίως έντιμοι ψηφοφόροι της Δημοκρατικής Παράταξης, του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Μην έχετε καμία εμπιστοσύνη στις προθέσεις του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί, συνδέθηκε με συστήματα της διαπλοκής και ξαφνικά επανεμφανίστηκε δήθεν για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος συν τοις άλλοις έχει την ιδιότητα του συζύγου της αγαπημένης δημοσιογράφου των κορακιών του ΔΝΤ και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού του ολιγάρχη Βαγγέλη Μαρινάκη, Ράνιας Τζίμα, είδε φως και μπήκε.

Αν ήθελε να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να το έχει καταστήσει σαφές πολύ πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Δεν το έκανε. Θα μπορούσε, έστω, αμέσως μετά τις εκλογές. Δεν το έκανε. Τι έκανε; Αφού είδε που κάθεται η μπίλια εμφανίστηκε παραμονές των εκλογών. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να πειστεί για τις δήθεν αγαθές προθέσεις του. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θέλει να διαδραματίσει ρόλο την επόμενη ημέρα και έχει συνεννοηθεί για αυτό με θύλακες των δομημένων συμφερόντων, που λογαριάζουν, όμως, χωρίς τους ξενοδόχους.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για να διαβάσετε τις επόμενες ημέρες (τα καλύτερα μετά τις εκλογές) για επιχειρηματίες, δημοσιογραφικά παρεάκια που παίρνουν γραμμή από υποσυστήματα Μεγάλων Καναλιών, για διαπλεκόμενες παρέες και περιθωριακά γκρουπούσκουλα του αριστεροχωρίου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Προς το παρόν δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ