Σοκαριστικά όσα αποκαλύπτονται για το βράδυ της 21ης Μαΐου: Ο ανεξέλεγκτος καβγάς ανάμεσα στην ασυγκράτητη Μπέτυ Μπαζιάνα και την Πόπη Τσαπανίδου

Γυρίζουμε μερικές ημέρες πριν. Ήταν το απόγευμα της Κυριακής 21ης Μαίου, ημέρα των εθνικών εκλογών. Η ώρα είναι επτά το απόγευμα στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα στο Γαλάτσι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο σαλόνι του σπιτιού μαζί με την σύντροφό του, την αδερφή του, την Πόπη Τσαπανίδου και δυο πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος.

Τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, δεν είχαν γνωστοποιηθεί ακόμα αλλά είχαν βγει τα exit polls. Ο Αλέξης Τσίπρας, απογοητευμένος ήθελε να παραιτηθεί. Τον συγκράτησαν η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και η αδερφή του Ζανέτ Τσίπρα. Κάπου εκεί παρενέβη η Πόπη Τσαπανίδου.

Όπως αποκαλύπτει το fimotro.gr ίδια είχε διαφορετική άποψη. Ενώπιον όλων και υπό το βάρος της πανωλεθρίας, τόλμησε να πει ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να θέσει τον εαυτόν του στην κρίση των ψηφοφόρων του. Τι ήθελε να το πεί; Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Μπέτυ Μπαζιάνα άστραψε και βρόντηξε. Το τι ακολούθησε ας μην το περιγράψουμε εμείς.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρι η ιστοσελίδα θα δημοσιοποιηθούν αυτά κάποια στιγμή, απλά καταγράφουμε ότι οι σχέσεις των δυο γυναικών παραμένουν στο χειρότερο σημείο. Μάλλον η Τσαπανίδου μετάνιωσε για την στιγμή που άφησε τη δημοσιογραφία για να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Και γι αυτό από Δευτέρα θα ανακοινώσει ότι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη δημοσιογραφία. Ούτως ή άλλως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκλεγεί…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...