Επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από το κόμμα των υπονομευτών του Στέφανου Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η πρόθεση μερίδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο υπονομεύοντας τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να ιδρύσουν νέο κόμμα είναι γνωστή.

Εκείνο που πρέπει να γνωρίζει ο δημοκρατικός κόσμος, οι φίλοι, τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις στο παρασκήνιο, οικονομικοί παράγοντες και επιχειρηματικά συμφέροντα που θα στηρίξουν αυτό το εγχείρημα.

Εξάλλου ένας νέος πολιτικός φορέας χρειάζεται πάνω από όλα χρήματα. Οι υπονομευτές δεν αποχωρούν, όχι επειδή είναι ιδεολόγοι που κόπτονται για την Αριστερά, αλλά επειδή σαν τις “ακρίδες” είχαν εφορμήσει στα κομματικά ταμεία. Ένας ολόκληρος στρατός σιτιζόταν μέχρι σήμερα από τα κομματικά ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν αποχωρήσουν δεν θα έχουν πρόσβαση στα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης.

Οι οικονομικοί παράγοντες θα μεριμνήσουν για αυτό. Το ερώτημα που θα θέσει κάποιος είναι ποιοι είναι οι στόχοι των επιχειρηματιών ώστε να στηρίξουν ένα μόρφωμα στο χώρο της Αριστεράς.

Θα σας γράψω μερικούς:

Να διασφαλίσουν τρίτη συνεχόμενη εκλογική νίκη, να προκαλέσουν υποτίθεται πλήγμα σε οικονομικούς παράγοντες που θεωρούν ότι στηρίζουν στο παρασκήνιο τον Στέφανο Κασσελάκη και να ρυθμίσουν το πολιτικό τοπίο με τέτοιον τρόπο, ώστε να πετύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Το βέβαιο είναι ότι προωθούν συγκεκριμένο πρόσωπο στην ηγεσία του νέου μορφώματος.

Θα επανέλθω…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ