Επιμένει να στηρίζει την Κεραμέως η κυβέρνηση – Πληθαίνουν οι αγωγές για το σκάνδαλο με τα emails

Αν θα μπορούσαμε να βγάλουμε ένα και μόνο συμπέρασμα από όσα είπε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για το σκάνδαλο με τα emails, αυτό είναι η πλήρης κάλυψη που παρείχε στη νυν υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, την οποία καλούν να παραιτηθεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Επιπλέον, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αναφορά του σε «ατομικές συμπεριφορές» όσων συμμετείχαν στη διαρροή των προσωπικών δεδομένων εκλογέων, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πάντως, να υπογραμμίζει ότι «εμείς δεν είπαμε ότι υποκαθιστά η δική μας έρευνα για την αναζήτηση της αλήθειας, την έρευνα της Δικαιοσύνης. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς υποδεικνύουμε στη Δικαιοσύνη τι αποφάσεις θα βγάλει και ποια είναι η δουλειά που πρέπει να κάνει».

Η δουλειά της Δικαιοσύνης βέβαια θα είναι πολύ μεγαλύτερη, από τη στιγμή που αυξάνονται οι αγωγές για την υπόθεση αυτή, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν και προσφυγές στις αρχές προστασίας δεδομένων των χωρών όπου κατοικούν οι πολίτες που έλαβαν το επίμαχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ