Επιβεβαιώνεται η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Στέφανο Κασσελάκη (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Μην κάνετε ότι δεν γνωρίζετε. Τα έχετε διαβάσει όλα εδώ και πολύ καιρό σε αυτήν εδώ τη στήλη. Τι διαβάσατε; Ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τους τελευταίους μήνες έχει έρθει πολύ κοντά με τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει ανοίξει μέτωπο με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εδώ διαβάσατε για τις επαφές των δύο πλευρών, εδώ και για το πρόσωπο-κλειδί που συνδέει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον εφοπλιστή και που είναι ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Η στήριξη του ολιγάρχη προς τον εξ Αμερικής ερχόμενο νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώνεται και από την πρωτοσέλιδη συνέντευξη που παραχωρεί ο Στέφανος Κασσελάκης στην εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ΤΑ ΝΕΑ.

Προσέξτε, η συνέντευξη έρχεται αμέσως μετά το θυελλώδες συνέδριο τον προηγούμενων ημερών, όπου ο Αλέξης Τσίπρας υπέστη συντριβή. Το συνέδριο ΥΠΕΓΡΑΨΕ την αποτσιπροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο Στέφανος Κασσελάκης ακολούθως παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα που είχε τσακίσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ