Ενόχλησε και τον Τσίπρα η κομματική πειθαρχία Κασσελάκη

Φουντώνουν οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιβάλλει κομματική πειθαρχία κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μετά την αντίδραση του τομεάρχη Δικαιοσύνης, Γιάννη Σαρακιώτη (Διαβάστε ΕΔΩ), ο οποίος δήλωσε ότι διαφωνεί με την επιβολή κομματικής πειθαρχίας για την υπερψήφιση της κυβερνητικής ρύθμισης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξέφρασε δημόσια την διαφωνία του.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Νέα διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ για την κομματική πειθαρχία Κασσελάκη

Τώρα την σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Τσίπρας.

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Kontra, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την δήλωση του κ. Κασσελάκη.

«Θα το ψηφίζαμε όλοι και όλες. Το θέμα της κομματικής πειθαρχίας το άκουσα από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να σας πω κάτι».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά: «σας ξενίζει;», ο Γιώργος Τσίπρα απάντησε «προφανώς» για να διευκρινίσει ότι «προφανώς δεν ήμουν ο μόνος που το άκουσα από την τηλεόραση».

«Δεν υπάρχουν δύο γραμμές αλλά δεν έγινε μεγάλη συζήτηση για να συμμετέχω και να έχουμε άποψη. Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία. Υπάρχουν προβληματισμοί και ειδικά όσον αφορά την τακτική της κυβέρνησης με την αποχή. Έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να διευκολύνουμε τη ΝΔ».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...