Ενοχλημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον διασυρμό της Ράνιας Τζίμα – Οι ευθύνες στον Σταμάτη Μαλέλη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Σε “Βατερλό” για το Mega Channel εξελίχθηκε η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο επιθετικός τρόπος και η εμπάθεια που αντιμετώπισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ οι δύο δημοσιογράφοι προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο. Ο διασυρμός της Ράνιας Τζίμα, η οποία μάλιστα είναι και σύζυγος πολιτικού, του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, δεν έχει προηγούμενο. Πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα μου λένε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης δηλαδή του Mega Channel, είναι πολύ ενοχλημένος από τον διασυρμό του καναλιού του εξαιτίας της Ράνιας Τζίμα. Ο λόγος; Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις του με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι εξαιρετικές, η “Ελευθεροτυπία” που πλέον ανήκει στον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και η εικόνα που βγήκε προς τα έξω δεν του άρεσε καθόλου.

Η εικόνα της ντροπής, για την οποία αποκλειστική ευθύνη έχουν οι Ράνια Τζίμα και ο Σταμάτης Μαλέλης, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ