Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός της Ράνιας Τζίμα μετά τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο Mega Channel (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όπως έχετε ενημερωθεί έγκαιρα από τη στήλη, η Ράνια Τζίμα, όταν διάβασε PERIODISTA.GR, πανικοβλήθηκε, καθώς εγκυμονούσε ο σοβαρός κίνδυνος να γίνει η μοναδική παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού, που δεν θα είχε καταφέρει να πάρει συνέντευξη από πολιτικό αρχηγό κόμματος εξουσίας. Αμέσως μετά τις επισημάνσεις της στήλης, από το Mega Channel τα τηλέφωνα προς την Κουμουνδούρου και τον Κασσελάκη έσπασαν. Τελικά η συνέντευξη έγινε και εξελίχθηκε σε αληθινή τραγωδία.

Η ανεξήγητη επιθετικότητά της και οι κουτσομπολίστικου περιεχομένου, τύπου “Πρώτου Θέματος”, ερωτήσεις που έθεσε η δημοσιογράφος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασαν απαρατήρητες. Η συνέντευξη εξελίχθηκε σε θρίαμβο του Στέφανου Κασσελάκη και σε αληθινή τραγωδία για την Ράνια Τζίμα. Άσε, που ο σύζυγός της, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, είναι πολιτικός και μάλιστα πολιτικός αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη, αφού συμμετέχει στο μόρφωμα των αποστατών του ΣΥΡΙΖΑ με την επωνυμία “Νέα Αριστερά”. Επομένως η Ράνια Τζίμα δεν θα έπρεπε να εκφωνεί ειδήσεις σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο διασυρμός της Ράνιας Τζίμα είναι πρωτοφανής. Ειδικά στα social media. Πολλά σχόλια είναι σκληρά και δεν μπορώ να τα μεταφέρω γιατί είναι ακατάλληλα.

Δείτε, όμως, τι γράφεται μεταξύ άλλων στο διαδίκτυο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ