Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Πριν από μερικές ημέρες σας είχα γράψει ότι η Ράνια Τζίμα κινδύνευε να μείνει η μοναδική παρουσιάστρια μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού που δεν θα έπαιρνε συνέντευξη, ούτε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε από τον Στέφανο Κασσελάκη, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος έχει εσχάτως εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το τι έγινε στο Mega Channel δεν περιγράφεται. Το τι έγινε στην ALTER EGO δεν περιγράφεται. Μαθαίνω, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι, ότι η εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Εκεί που στο κανάλι είχε πέσει ύπνος βαθύς, ξαφνικά οι πάντες ξύπνησαν. Η Ράνια Τζίμα διάβασε με αγωνία τον χρησμό μου. Το WhatsApp πήρε φωτιά. Από τα γραφεία του Ολυμπιακού, μέχρι το Mega Channel διάβαζαν την Πυθία του Periodista.gr. Συμπλέγματα κατωτερότητας βγήκαν στην επιφάνεια. Διαπιστώσεις που κανένας… τιτάνας της ενημέρωσης στα ΜΜΕ του Μαρινάκη δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα, τελικά έγιναν. Στη λεωφόρο Συγγρού ακούστηκε ένα “Τι έγινε ρε παιδιά;”.

Ακολούθως, τα τηλέφωνα έσπασαν, στην πλατεία Κουμουνδούρου, μπορεί και στις Σπέτσες, μπορεί και στο διαμέρισμα της χλιδής, σε βαθμό που ο Τάιλερ αναφώνησε “Μα Stefanos, ποιος είναι επιτέλους στο τηλέφωνο;”.

Τελικά η συνέντευξη έκλεισε. Η Ράνια Τζίμα ηρέμησε. Οι επιτελείς αναφώνησαν ανακουφισμένοι “Ευτυχώς που υπάρχει η Πυθία του Periodista και μας άνοιξε τα μάτια”. Τα φύλλα πικροδάφνης έκαιγαν αργοσβήνοντας στο μαντείο μου. Ο Βαγγέλης έκλεισε ήσυχος το φως στο γραφείο και πήγε για ύπνο. Η Ράνια Τζίμα θα πάρει συνέντευξη από τον Στέφανο Κασσελάκη. Η σύζυγος του πολιτικού που συμμετέχει στο μόρφωμα των αποστατών, του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, θα πάρει συνέντευξη από τον Στέφανο Κασσελάκη. Αυτή είναι η δημοσιογραφική επιτυχία.

Να, δείτε:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ