Ενέδρα στο κονβόι που μετέφερε τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής

Ενέδρα στο κονβόι που μετέφερε τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής. Στόχος πυροβολισμών έγινε αργά το μεσημέρι το κονβόι που μετέφερε τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, στη Δυτική Όχθη, για μια προγραμματισμένη συνάντηση, με την ευθύνη της επίθεσης να αναλαμβάνει η «σκιώδης» οργάνωση «Γιοι του Abu Jandel».

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από το πρακτορείο EHA MEDYA, το οποίο και μετέδωσε πρώτο την είδηση, διακρίνονται μέλη της οργάνωσης να έχουν ταμπουρωθεί πίσω από ένα όχημα με καρότσα και να πυροβολούν κατά ριπάς το κονβόι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα «Γιοι του Abu Jandel», οργάνωση που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της και φέρεται να αποτελούν μέλη του μηχανισμού ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής στη Δυτική Όχθη, έδωσαν 24ωρη διορία στον Μαχμούντ Αμπάς να λάβει τα απαραίτητα μέτρα κατά του Ισραήλ για την προστασία της Γάζας, εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς που συγκλονίζει εδώ και έναν μήνα τη Μέση Ανατολή.

Σημειώνεται πως σε δήλωσή τους που βγήκε χθες στη δημοσιότητα, οι «Γιοι του Abu Jandel» απειλούν τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής με ανταρσία, στην περίπτωση που δεν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι σε πόλεμο με την «ισραηλινή κατοχή».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ