Εμπλοκή της ΜΙΤ στη δολοφονία των 6 στη Λούτσα;

Από τη πρώτη στιγμή που έγνε γνωστή η δολοφονία των 6 Τούρκων στη Λούτσα, το μυαλό όλων πήγε στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Η ΕΛΑΣ αποφεύγει την ενημέρωση ,αλλά οι πληροφορίες που δημοσιεύουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν προς την κατεύθυνση του «βαθέος τουρκικού κράτους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκ Τουρκίας «η εγκληματική ομάδα που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία των έξι μελών της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν φέρεται να έχει σχέση με Τούρκο πρώην υπουργό».

Εξίσου περίεργη η πληροφορία ότι ο Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από τη δολοφνία των 6, ήταν πρώην πράκτορας της ΜΙΤ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Halktv.com.tr, ένα άτομο που είναι κοντά στον Μπαρίς Μπογιούν, ο Τούρκος αρχιμαφιόζος ήταν πολύ αναστατωμένος μετά την εκτέλεση των συνεργατών του, ενώ ρόλο στην υπόθεση δείχνει να παίζει και ένα SMS που εστάλη στα θύματα λίγο πριν το μακελειό.

Σύμφωνα με το άτομο από το περιβάλλον του αρχιμαφιόζου από τα έξι θύματα μόνο ο Ερσού Μπουγιουκτούντς ήταν πολύ κοντά στον Μπαρίς Μπογιούν. «Μπορούμε να πούμε ότι ο πραγματικός στόχος ήταν ο Ερσού. Δεν είχε να κάνει με τους άλλους. Η δολοφονία έγινε εξαιτίας ανταγωνισμών του παρελθόντος. Ο Μπαρίς Μπογιούν στο παρελθόν είχε στενή συνεργασία με την ομάδα Σαχίν (η μαφιόζικη ομάδα με αρχηγό τον Σεντάτ Σαχίν). Στη συνέχεια οι δρόμοι τους χώρισαν», είπε χαρακτηριστικά.

Οι σχέσεις της ΜΙΤ με χώρους που έχουν κάνουν με εγκληματικές οργανώσεις έχει κατά καιρούς απασχολήσει τον τουρκικό Τύπο.

ΠΗΓΗmilitaire.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ