Εκτός φυλακής και οι 105 Κροάτες χούλιγκαν

Εκτός φυλακής και οι 105 Κροάτες χούλιγκαν. “Σήμερα, απολαμβάνουν την ελευθερία τους οι 105 οπαδοί, πρώην κρατούμενοι, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο. Αυτά τα επεισόδια οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη. Ταυτόχρονα, η οικογένεια του θύματος περιμένει την εντοπισμό του δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

Οι ανακριτές αποδέχθηκαν τις τελευταίες αιτήσεις αποφυλάκισης των προσωρινών κρατουμένων, και έτσι τώρα είναι εκτός φυλακής τόσο οι 102 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ όσο και οι τρεις συγκατηγορούμενοι τους, δύο Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής. Η διαδικασία άρσης της προσωρινής κράτησης ξεκίνησε πριν περίπου δέκα ημέρες, και δεκτές ήταν οι πρώτες 40 αιτήσεις.

Εκτός από τις αιτήσεις, υποβλήθηκαν και συμπληρωματικές απολογίες καθώς προστέθηκε νέα κατηγορία για συμπλοκή με θανατηφόρο αποτέλεσμα και επιμέρους πράξεις σχετικά με το έγκλημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, που είναι συνήγορος ενός εκ των Ελλήνων κατηγορουμένων, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποβλήθηκε από τη δικονομική θέση του υποστηρικτή της κατηγορίας στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη. Αυτό ισχύει ακόμη και για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο στάδιο OPAP Arena και στα καταστήματα που στεγάζονται εκεί.”

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...