Ταμπουρωμένος ο δράστης της επίθεσης στη ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα – Επιχείρηση των ΕΚΑΜ (vid)

Άγνωστος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και άνοιξε πυρ το πρωί.

Ταμπουρωμένος ο ένοπλος στην Γλυφάδα που άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή.

Στο κτήριο έγινε έφοδος των ΕΚΑΜ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν επί χρόνια επιστάτης στην εταιρεία και απολύθηκε, και παραμένει ταμπουρωμένος και οπλισμένος με περίστροφο και καραμπίνα.

Στο σημείο εκτός από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν και δύο κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ και 2 απλά ασθενοφόρα με ασθενοφόρα.

Ο αρχικός σχεδιασμός του ΕΚΑΒ είναι οι τραυματίες -όταν θα απελευθερωθούν -να μεταφερθούν στο Ασκληπιείο Βούλας, το οποίο είναι σε ετοιμότητα, αν και δεν εφημερεύει.

«Ήρθα σήμερα για να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δράστης είναι ένας 70χρονος πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί πρόσφατα, ο οποίος εισέβαλε στο κτίριο με κοντόκαννη καραμπίνα και περίστροφο και ξεκίνησε να πυροβολεί.

«Ήρθα σήμερα για να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας», φώναξε στους υπαλλήλους μόλις εισέβαλε, σύμφωνα με το OPEN.  

Ο ένοπλος παραμένει ταμπουρωμένος στα γραφεία της εταιρείας, ενώ μέσα στο κτίριο υπάρχουν ακόμα υπάλληλοι. Στον 2ο όροφο εθεάθησαν 2-3 άτομα στο μπαλκόνι οι οποίοι δεν πρόλαβαν να βγουν.  

Στο σημείο βρίσκονται σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρα καθώς και δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., αποκλείοντας το σημείο. 

Την αστυνομία φαίνεται πως κάλεσαν έντρομοι οι υπάλληλοι. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ