Εικόνα διάλυσης στην Ελληνική Λύση μετά τις αποχωρήσεις βουλευτών

Νέα επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, εξαπέλυσε ο Αντώνης Μυλωνάκης που αποχώρησε τα τελευταία 24ωρα από το κόμμα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τελείωσε ο Βελόπουλος και θα το δείτε στις εκλογές».
«Όταν μιλάς για κάθαρση, δε συνομιλείς με «λερωμένους» υποστήριξε τη Δευτέρα 24/4 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε με τον πρώην βουλευτή του κόμματος, χαρακτηρίζοντάς τον γυρολόγο.
Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει στηθεί σκηνικό διάλυσης στην Ελληνική Λύση, αφού μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας να στείλει σε άλλες εκλογικές περιφέρεις τους τρεις βουλευτές που φέρονται -σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας – ως συνομιλητές της ΝΔ, αποχώρησαν από το κόμμα η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου και ο Αντώνης Μυλωνάκης.
Στο παρασκήνιο της αποχώρησής του αναφέρεται σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις τα τελευταία 24ωρα ο Α. Μυλωνάκης, ο οποίος σήμερα, Δευτέρα 24/4, σχολίασε και την ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Όταν μιλάς για κάθαρση, δε συνομιλείς με λερωμένους

Όταν μιλάς για κάθαρση, δε συνομιλείς με «λερωμένους» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, αναφερόμενος στο σκηνικό διάλυσης που επικρατεί στο κόμμα του μετά τις αποχωρήσεις δύο βουλευτών, της Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου και του Αντώνη Μυλωνάκη.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Βελόπουλος χαρακτήρισε τον Αντώνη Μυλωνάκη γυρολόγο που μιλάει πολύ και εκτίθεται , ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλο κόμμα.
Σημειώνεται ότι χθες ο κ. Βελόπουλος σε ανάρτησή του στο twitter, στη σκιά των δύο αποχωρήσεων από το κόμμα και όσα ακούγονται, ανέφερε πως «προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά…. “σκουπίδια” και ψεύτες για μια καρέκλα! Καμία σκιά στην Ελληνική Λύση.! Μόνοι θα πάμε μέχρι τέλους!»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...