«Είσαι καλά ή να βάλω τις φωνές; Τι πίνεις;» – Χαμός με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον πατέρα του κρατούμενου Κροάτη

Η κοινοποίηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο Twitter ενός άρθρου από το enikos.gr με τίτλο «Πατέρας κρατούμενου Κροάτη: Μου είπε «πατέρα δεν θα βγω από εδώ ζωντανός» αρκούσε για να δημιουργήσει αντιδράσεις με έναν από τους ακόλουθούς του να παρεξηγεί τον τίτλο και να συμπεραίνει ότι ο εκδότης και δημοσιογράφος ήταν συγκλονισμένος από τις δηλώσεις του Κροάτη πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

«Συγκλονισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου με το δράμα του πατέρα, ενός Ναζί-Κροάτη-δολοφόνου, που άκουσε το γιο του να λέει πως δεν θα βγει ζωντανός από τις Ελληνικές φυλακές. Κάποια στιγμή θα πέσουν οι μάσκες και θα δείτε, πως η δολοφονία του Μιχάλη είχε άλλα κίνητρα. Επιχειρηματικά».

Ο διευθυντής του enikos απάντησε στον χρήστη:

«Είσαι καλά ή να βάλω τις φωνές; Από την είδηση που μεταδίδει το enikos για τις δηλώσεις του πατέρα ενός κατηγορουμένου,προκύπτει ότι εγώ είμαι… συγκλονισμένος;;; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;;».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ