«Είναι ψέματα. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου…» – Ξέσπασε ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου (vid)

«Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει πολιτική πρωινάδικου» δήλωσε ο Διαμαντής Καραναστάσης, σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στην είδηση σχετικά με τον σάλο που προκάλεσε η άρνηση της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Αυτό ξεκαθάρισε μιλώντας στον Alpha και στο T-live ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ίδιος εξήγησε ότι είναι ψέματα τα περί επεισοδίου ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και στην Έφη Αχτσιόγλου για τις θέσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

«Αυτό είναι ψέμα και είναι θλιβερό ότι κάποιοι πολιτικοί ζητούν με αυτόν τον τρόπο πέντε λεπτά δημοσιότητας. Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθορισμένες θέσεις, μπαίνει ο καθένας και όπου βρει θέση, κάθεται. Με την Ζωή πήγαμε αρκετά νωρίς στην αίθουσα, καθίσαμε στη μέση μιας σειράς, δεν μου άρεσε εμένα εκεί, η Ζωή δεν πρόσεξε καν την Έφη Αχτσιόγλου, δεν το ήξερε καν. Πιάσαμε λοιπόν τον καλό μου φίλο και διευθυντή του φεστιβάλ και μας έβαλε δίπλα στον σκηνοθέτη», τόνισε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου ούτε με την άλλη κυρία. Αν θέλει κάποιος να πάρει ένα λεπτό δημοσιότητας από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ας μην το πάρει με αυτόν τον τρόπο. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει πολιτική πρωινάδικου. Είναι θλιβερό να βλέπω τα πρωινάδικα να ασχολούνται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ