«Δώρο» του Τσίπρα στη ΝΔ χαρακτηρίζουν τα κυβερνητικά στελέχη την υπόθεση Πολάκη

Ως ανέλπιστο δώρο εκλαμβάνουν τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος την υπόθεση Πολάκη καθώς θεωρούν ότι η διαφαινόμενη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα τους θα επιφέρει ένα μεγάλο χτύπημα στην Κουμουνδούρου.

Τα κυβερνητικά στελέχη επιθυμούν ωστόσο, με αφορμή την υπόθεση Πολάκη να στοχοποιήσουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιφέροντας ένα καίριο χτύπημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αποφασίσει να αξιοποιήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση του Παύλου Πολάκη και να εκμεταλλευτούν το λάθος του Αλέξη Τσίπρα.

Κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν μάλιστα με αγωνία να μάθουν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του βουλευτή Χανίων. Όπως λένε, εάν ο Παύλος Πολάκης προχωρήσει στην δημιουργία ενός δικού του κόμματος, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον Αλέξη Τσίπρα καθώς θα συσπειρώσει γύρω του τους ψηφοφόρους που θεωρούν ότι η Κουμουνδούρου θα έπρεπε να κάνει πιο δυναμική αντιπολίτευση.

Δίνουν μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται διχασμένοι καθώς θεωρούν ότι η όλη η ιστορία θα αποβεί μοιραία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...