Δολοφονία 27χρονης στην Κω: «Την έφερα σπίτι για να πάει τουαλέτα και μετά την παρέδωσα στον σύντροφό της» ισχυρίζεται ο Μπαγκλαντεσιανός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στο νησί της Κω, καθώς ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός κατέθεσε ότι πήρε την κοπέλα και τη μετέφερε στο σπίτι του επειδή ήθελε να πάει τουαλέτα και από εκεί την πήρε ο σύντροφός της!

Στο σπίτι ήταν και ο συγκάτοικός του, ο οποίος είπε στις Αρχές ότι η 27χρονη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους, όμως ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές είπε ότι ο συγκάτοικός του κοιμόταν εκείνη την ώρα και δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της Αναστάζια έχει φύγει μαζί με τη μητέρα της κοπέλας για την Πολωνία.

Την ίδια ώρα οι Αρχές επικεντρώνονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της άγριας δολοφονίας της κοπέλας, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τα τελευταία μηνύματα της νεαρής με τον σύντροφό της.

Η 27χρονη έστειλε ένα μήνυμα φόβου στον σύντροφό της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, «έλα πάρε με, η κατάσταση είναι περίεργη», έγραφε.

Να θυμίσουμε ότι η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά, ένα σκηνικό που έδειχνε ξεκάθαρα ότι η 27χρονη δολοφονήθηκε άγρια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ