Κως: Υπό άκρα μυστικότητα θα γίνει η κηδεία της Αναστάζια στην Πολωνία

Ένας μήνας πέρασε από δήλωση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω από τον σύντροφό της. Μετά από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε η δολοφονία της από τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό.

Η οικογένειά της ανακοίνωσε πως θα κηδευτεί μέσα στις επόμενες ημέρες στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Η οικογένειά της περίμενε εν αγωνίως τις ελληνικές αρχές να ολοκληρώσουν τις έρευνες, προκειμένου να ταξιδέψει το άψυχο σώμα της κοπέλας στην πόλη που γεννήθηκε για να μπορέσουν να πουν το ύστατο αντίο.

Έτσι εδώ και λίγα 24ωρα η σορός της Αναστάζια βρίσκεται στην Πολωνία με την οικογένεια Ρουμπίνσκα να προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια την κηδεία της, που σύμφωνα με την επιθυμία τους θα τελεστεί σε άκρως οικογενειακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με την πατέρα της, η μητέρα της Ναταλία και ο αδελφός της Αντρέι, αποφάσισαν να μην γίνει γνωστή η ημερομηνία της κηδείας, ώστε να καταφέρουν να την θάψουν μακριά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που θα θελήσουν να καλύψουν το γεγονός.

Πριν παραδοθεί η σορός στην οικογένεια της 27χρονης, έγινε εκ νέου νεκροψία-νεκροτομή, ενώ κλήθηκε και η μητέρα της προκειμένου να προχωρήσει στην διαδικασία αναγνώρισης της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ