Διασυρμός αφότου έβγαλε πανέρι: Λένε στην Εφημερίδα των Συντακτών να ζητήσει χρήματα από τον Δημήτρη Μάρη, την Έφη Αχτσιόγλου και τον Αλαφούζο

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όλοι θυμούνται τον ντόρο που έγινε πρόσφατα, τον σάλο που προκλήθηκε, από την αποκάλυψη ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης, είχε υπογράψει σύμβαση χορηγίας 1,3 εκατ. ευρώ προς την εφημερίδα “Αυγή” του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία, όμως, απέσυρε όταν ηττήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Δημήτρης Μάρης ήταν ο χρηματοδότης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Εδώ και κάποιες ώρες έχει γίνει γνωστό ότι η Εφημερίδα των Συντακτών λόγω προβλημάτων – οικονομικών – που αντιμετωπίζει θα αυξήσει την τιμή της. Θα φανεί αν θα έχει απόδοση το μέτρο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν αγοράζει εφημερίδας. Μάλλον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Όμως, πρέπει να σημειώσω κάτι που έκανε εντύπωση. Στη σελίδα της εφημερίδας γίνεται χαμός. Αναγνώστες και χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν την στάση που τήρησε η Εφημερίδα των Συντακτών κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Η εχθρική στάση της προς το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τις επιπτώσεις της, αναμφίβολα, στις πωλήσεις της. Ο δημοκρατικός κόσμος δεν ξεχνά.

Όμως, οι αναγνώστες καλούν, επίσης, την εφημερίδα να ζητήσει χρήματα από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη. Γιατί άραγε;

Να, δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια αναγνωστών:

-Ας προσεχατε. Ταχθηκατε αναφανδόν με τους διασπαστες

-Δεν χρηματοδοτεί το ΕΤΕΡΟΝ για να βριζετε τον ΣΎΡΙΖΑ??? Κριμααα

-Βρείτε χορηγό και εσείς.. π.χ Stoiximan.gr μια παρέα είστε ας τσονταρουν

-Απευθυνθείτε στους αποστάτες για ενίσχυση και στο ινστιτούτο ΕΝΑ του Δράγασάκη και στο ΕΤΕΡΟΝ που διευθύνει ο Σακελαρίδης….

-Εμάς ξεχάστε μαςο Μάρης δεν δίνει κανα φράγκο να βοηθήσει;

-Είναι δύσκολο να κερδίσετε ξανά την εμπιστοσύνη των αναγνωστών σας. Αλλο πλουραλισμός αποψεων και αλλο εμπαθής πολεμικη κατα του νομιμως εκλεγεντος. Κασσελακη.

-Στην νέα αριστερά να πάτε στον Τσακαλώτο μια παρέα από 20 άτομα δεν περνούμε ποια. Κανένας του ΣΥΡΙΖΑ μην παίρνει.

-Διαλέξατε αντι-συριζα γραμμή και σας έφτυσε ο κόσμος στα μούτρα, όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Προβλέπω σύντομα ακόμα χειρότερα και το λέω με λύπη μου, γιατί υπάρχουν και έντιμοι αρθρογράφοι που έχουν κάτι να πουν. Το κρίμα στο λαιμό σας για την αφραγκία που τους φέρατε.

-Απευθυνθείτε στον Αλαφούζο…..ίδιοι γίνατε. Πιστεύω ο Πορτοσάλτε θα του πει μια καλή κουβέντα για εσάς!!!

-Να πείτε στην Αχτσιογλου που την αγαπάτε να σας επιδοτήσει

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ