Διαπλοκή και βαρόνοι των ΜΜΕ ετοιμάζονται να στηρίξουν τον ακίνδυνο για τη ΝΔ και τα συμφέροντα Ανδρουλάκη και το εξημερωμένο και βολικό ΠΑΣΟΚ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Σας έχω γράψει εδώ και καιρό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, έχει τη στήριξη τουλάχιστον δύο πανίσχυρων επιχειρηματιών της χώρας, αλλά και μίας Πρεσβείας.

Ο Ανδρουλάκης δεν έχει ως στόχο να κάνει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα. Ο Ανδρουλάκης δεν έχει ως στόχο να αντιπαρατεθεί σκληρά με τη Δεξιά. Ο Ανδρουλάκης διαδραματίζει το ρόλο για τον οποίο τον προόρισε συγκεκριμένο σύστημα συμφερόντων. Να παίξει δηλαδή το ρόλο του “διαίρει και βασίλευε” στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, ώστε το ΠΑΣΟΚ να συγκρατεί ποσοστά που θα μπορούσαν να πάνε σε άλλον πολιτικό φορέα, εν προκειμένω στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ανδρουλάκης φαίνεται από τα ποσοστά ότι είναι ο εγγυητής της παντοκρατορίας της ΝΔ και του Μητσοτάκη.

Να συμπληρώσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν έκλεισε το μέτωπο με τους καναλάρχες και τους δημοσκόπους. Τώρα τα πράγματα, σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολα για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο βαρόνοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον “μίας χρήσης” ακίνδυνο Ανδρουλάκη και τον εξημερωμένο ΠΑΣΟΚ για να στήσουν ένα κακέκτυπο δικομματισμού με απολύτως κυρίαρχη τη Δεξιά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ