«Διακινούσε σε δημοσιογράφους…» – Σοκαριστική καταγγελία από κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Ραγκούση (pic)

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ. Επίθεση στον Γιάννη Ραγκούση εξαπολύει η βουλευτής Β’ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη με αφορμή την προσφυγή του στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την καταγγελία του για «τρολ» του facebook που διακινούσε την πληροφορία ότι το μέλος της ΠΓ διοργάνωνε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, συγκεντρώνοντας και χρήματα για τον σκοπό αυτό.

Η βουλευτής Β Πειραιά σε ανάρτησή της κατηγορεί τον Γιάννη Ραγκούση πως κι εκείνος διέδιδε ψευδείς πληροφορίες στο διαδίκτυο σε βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως «ο Γιάννης Ραγκούσης διακινούσε εις βάρος μου αυτό το συκοφαντικό μήνυμα σε δημοσιογράφους και διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών αξημέρωτα».

Παραπέμπει δε με φωτογραφία στο «ένοχο» μήνυμα δηλαδή «τρικάκι» που παροτρύνει σε ψήφο υπέρ της Χρυσής Αυγής αλλά και του Γιάννη Λαγουδάκου, του υποψηφίου υπέρ του οποίου έδωσε γραμμή η Νίνα Κασιμάτη στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, παρά τη γραμμή που υπήρχε να μην στηριχθεί κανείς από τους δύο υποψηφίους.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτησή της σημειώνει:

«Ωστόσο ο Γιάννης Ραγκούσης διακινούσε εις βάρος μου αυτό το συκοφαντικό μήνυμα σε δημοσιογράφους και διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών αξημέρωτα.

Για να με «πυροβολήσουν» στον αέρα στην εκλογική βραδιά;

Πάντως έχασε. Ξανά».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η Νίνα Κασιμάτη, επέλεξε να μην νίψει τας χείρας της και να δώσει την στήριξη στον γαλάζιο υποψήφιο προκειμένου να αποτρέψει την εκλογή του έτερου υποψηφίου στον β’ γύρο Δημήτρη Γκανά, υπό το σκεπτικό ότι είχε την στήριξη των Σπαρτιατών. Η ίδια διαψεύδει ως συκοφαντικές τις αναφορές πως ο κ. Λαγουδάκος ήταν ακροδεξιά υποψηφιότητα, ενώ για το θέμα είχε υπάρξει δημόσια καταγγελία της ενέργειάς της από τον απερχόμενο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Λαγουδάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...