Δημόσιος εξευτελισμός του Αλαφούζου μέσα στη νύχτα (vids)

Ο νέος προπονητής του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ο Φατίχ Τερίμ, πήγε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να δει την μπασκετική ομάδα που έπαιζε με τον Ερυθρό Αστέρα. Πριν το ματς αγκάλιασε και φίλησε τον φίλο και συμπατριώτη του Αταμάν, τον κόουτς των «πράσινων», ο κόσμος δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Αντίθετα ασχολήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο. Όταν ο Τούρκος τεχνικός πήγε να χαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας, πριν το τζάμπολ, κυριαρχούσε το σύνθημα για την απομάκρυνση του ιδιοκτήτη.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον ίδιο τον Αταμάν. έξι λεπτά πριν το τέλος κι ενώ ο Παναθηναϊκός, ουσιαστικά, είχε εξασφαλίσει τη νίκη από την εξέδρα όπου συνήθως βρίσκονται οι οργανωμένοι ακούστηκε το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που παρά την απομάκρυνσή του παραμένει αγαπητός στους οπαδούς της ομάδας.

Το εντυπωσιακό είναι ότι σε ανάλογες περιπτώσεις οι υπόλοιποι θεατές αποδοκιμάζουν συνθήματα με τα οποία δεν συμφωνούν. Αυτή τη φορά, και στις δύο περιπτώσεις, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα. Κάποιοι χειροκρότησαν.

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ