Δημοσκόπηση-βόμβα για τον Δήμο Αθηναίων: Μπορεί να χάσει ο Κώστας Μπακογιάννης στον δεύτερο γύρο (pics)

Διόλου ευχαριστημένοι με τη θητεία του Κώστα Μπακογιάννη είναι οι δημότες της Αθήνας καθώς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας, μία ανάσα πριν την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδόν ένας στους δύο ερωτηθέντες δήλωσε «καθόλου ικανοποιημένο».

Συγκεκριμένα στη μέτρηση της Real Polls για λογαριασμό του Reader.gr, στην ερώτηση: «Είστε πολύ, αρκετά, λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από το έργο του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη», το 47,4% δήλωσε «καθόλου», το 24,1% είπε «λίγο», το 19,4% απάντησε «αρκετά» και μόλις 7,2% «πολύ».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η επόμενη κάρτα της δημοσκόπησης καθώς το 62,9% θεωρεί πως πρέπει να εκλεγεί άλλος δήμαρχος, ενώ το 28,2% θέλει ξανά τον Κώστα Μπακογιάννη.

Συνεπώς, στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο εάν είχαμε εκλογές την Κυριακή», ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πρώτος με 26,3% και ακολουθούν: ο Χάρης Δούκας 12,1% και ο Κώστας Ζαχαριάδης με 10,5%. Εν συνεχεία: Ηλίας Κασιδιάρης με 9,1%, ο Νίκος Σοφιανός με 8,4%, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,4% και η Ελένη Παπαδοπούλου με 3,6%.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 16,7%, που είναι ένα αρκετά μεγάλο.

Δεύτερος γύρος

Σε περίπτωση δεύτερου γύρου, σύμφωνα πάντα με τη μέτρηση της Real Polls, ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει να προηγείται έναντι του Κώστα Ζαχαριάδη ενώ σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι Δούκας και Μπακογιάννης τότε ο πρώτος δείχνει να έχει το προβάδισμα με 32,3% έναντι 31,4%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...