«Δημήτρη, είναι αλήθεια; Ναι, βρε Πέτρο…» – Χαμός στο διαδίκτυο με Πέτρο Τατσόπουλο και Δημήτρη Παπαδημούλη (pic)

Η απερίγραπτη κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, από όπου καθημερινά αποχωρούν βουλευτές και στελέχη, έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια.

Μετά την αποχώρηση των ευρωβουλευτών Πέτρου Κόκκαλη και Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του κόμματος, σειρά πήρε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τον οποίο βγήκε να τρολάρει μέχρι και ο Πέτρος Τατσόπουλος, με αιχμές για το πόθεν έσχες και τα ακίνητά του που… αυγατίζουν κάθε χρόνο.

Και έγραψε σε ανάρτησή του:
«-Δημήτρη, είναι αλήθεια; Φεύγεις κι εσύ από τον ΣΥΡΙΖΑ;

-Ναι, βρε Πέτρο. Καιρός ήταν. Δικαιούμαι κι εγώ να ξεκουραστώ. Να με δουν και λίγο τα σπίτια μου».

Και τον Παπαδημούλη τον γνωρίζουμε είναι όμως δυνατόν ο Πέτρος Τατσόπουλος, που τώρα παριστάνει τον «εισαγγελέα», να διαθέτει ασθενή μνήμη και να μην θυμάται τα δικά του καμώματα; Του τα θυμίζουμε λοιπόν εμείς, γιατί να μιλάνε όλοι, να μιλάει και ο Πετράν…

Στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2012 εκλέχθηκε βουλευτής Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ιανουάριο του 2014 υπέβαλε στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ως αποτέλεσμα εσωκομματικών τριβών. Μετά από συνάντηση των δύο ανδρών, ανακοινώθηκε και επίσημα η παραίτηση του Τατσόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, χωρίς ωστόσο αυτή να συνοδεύεται και από παραίτηση από τη βουλευτική του έδρα.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015 ήταν υποψήφιος στη Β’ Αθηνών με το Ποτάμι, ωστόσο δεν εξελέγη.

Στις 13 Νοεμβρίου 2018, έπειτα από συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές του 2019 με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Βόρειου Τομέα Αθηνών, αλλά δεν εξελέγη.

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ