Δεν το περίμενε κανείς: Τέλος από τον Alpha (vid)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση σχετικά με τη σειρά μυθοπλασίας του Alpha, «Ο Παράδεισος Κυριών» που φαίνεται πως πηγαίνει προς πάγωμα, όσον αφορά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου στην εκπομπή «Γειά σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, φέτος η σειρά δεν πηγαίνει όπως περίμεναν οι συντελεστές στους πίνακες τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να διαψεύδονται τα σενάρια που ήθελαν τον «Παράδεισο» να πηγαίνει για τρίτο κύκλο που θα παρουσιαζόταν την επόμενη σεζόν.

Σημειώνεται πως φέτος είναι ο δεύτερος κύκλος της συγκεκριμένης σειράς, για τον οποίο μπορεί να υπήρξαν μεγάλες προσδοκίες -καθώς την προηγούμενη σεζόν είχε συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό- αλλά τελικά ο μεγάλος ανταγωνισμός της σεζόν, άφησε πικρή γεύση στους συντελεστές και το κανάλι.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη σειρά, ξεκίνησε πέρυσι ως μια μεγάλη και φιλόδοξη υπερπαραγωγή με υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, πλαισιωμένη με λαμπερούς πρωταγωνιστές, με στόχο μεταφέρει τον τηλεθεατή στο κλίμα και το ιστορικό πλαίσιο της δεκαετίας του ’60, μιας δεκαετίας από τις σημαντικότερες της νεότερης ιστορίας για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...