«Δεν πρέπει να εγκλωβιζόμαστε» – Τι απαντά η Χριστοφιλοπούλου για τη μεταγραφή της στη Νέα Δημοκρατία

Γιατί αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκε στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε η Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή είναι σε μια άλλη γραμμή», ανέφερε σημειώνοντας πως αυτό δεν αφορά μόνο τον Νίκο Ανδρουλάκη αλλά το κόμμα ευρύτερα. «Παρόλο που υπήρξε ένα κόμμα που έκανε πολύ σοβαρές μεταρρυθμίσεις στη χώρα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια γραμμή πλεύσης και πορείας που εμένα με βρίσκει αντίθετη».

Θέλοντας να εξηγήσει που βρίσκεται αυτή η «γραμμή» του ΠΑΣΟΚ (αν βρίσκεται πολύ αριστερά ή πολύ δεξιά), η κ. Χριστοφιλοπούλου απάντησε «πολύ προς ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αναδιατάσσεται και προσπαθεί να βρει μια ταυτότητα ξανά αλλά δεν παύει να υπήρξε ένα καθαρά αντιευρωπαϊκό κόμμα που μας έφερε το τρίτο μνημόνιο, το οποίο ψηφίσαμε εμείς και σώθηκε τότε η χώρα με την κυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου που κατασυκοφαντήθηκε τότε», επισήμανε, τονίζοντας πως τότε υπήρξε μια πολύ έντονη περίοδος για την χώρα.

«Δεν πρέπει να εγκλωβιζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά. «Θεωρώ ότι ανήκω περισσότερο στο κέντρο. Το ΠΑΣΟΚ απομακρύνεται από το κέντρο. Και εγώ παραμένω εκεί», υπογράμμισε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ