Δεν θα «αγοράσει φθηνά» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μάρης. Θα «αγοράσει» το ΠΑΣΟΚ;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Μάρης, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η χορηγία ύψους 1,3 εκατ. ευρώ στην εφημερίδα “Αυγή” την επομένη της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα και η αποκάλυψη για απόσυρσή της, όταν ηττήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου στη “μάχη” για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν αληθινό πολιτικό σεισμό. Ακολούθως, τα ΜΜΕ του Μάρη που ανέκαθεν φιλοδοξούσε να γίνει βαρόνος των media της Αριστεράς-Κεντροαριστεράς πρωτοστάτησαν στα δημοσιεύματα για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι “Ο Μάρης δεν θα αγοράσει φθηνά τον ΣΥΡΙΖΑ”. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρξε και χρηματοδότης του άλλου… “αστεριού” του αριστεροχωρίου, του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Μου λένε, ότι ο Δημήτρης Μάρης, δεν κάθεται “ήσυχα”. Τον βασανίζουν οι σκέψεις. Θέλει να γίνει καθοριστικός εξωθεσμικός παράγοντας στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Δεν αλλάζει στόχο, όσες ήττες και αν έχει υποστεί. Συντριβές πραγματικές.

Μου έλεγε στον πρωινό μου καφέ ένας πασίγνωστος “παίκτης” της πολιτικής και της στρατηγικής. “Ο Μάρης δεν θα αγοράσει φθηνά τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα αγοράσει, όμως, το ΠΑΣΟΚ. Και μου το συνέδεσε αυτό με τις διεργασίες που γίνονται στο παρασκήνιο για την σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Αριστερά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ