«Δεν έχω μιλήσει ποτέ. Ποτέ» – Ο Στίγκας έκανε ότι δεν γνώριζε τον Κασιδιάρη

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Ηλία Κασιδιάρη. Ποτέ» υποστηρίζει o Βασίλης Στίγκας σε συνέντευξή του που ανέβηκε στο YouTube στις 12 Ιουνίου 2023, τέσσερις ημέρες μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου στον συνδυασμό των ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» στον οποίο συμμετείχε ο καταδικασμένος Χρυσαυγίτης, όπως αποκαλύπτει το enikos.gr.

Επίσης, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» αναφέρει ότι η προσχώρηση των ψηφοφόρων του κόμματος «Έλληνες» ήταν μία αυθόρμητη κίνησή του Ηλία Κασιδιάρη, την οποία έμαθε από την τηλεόραση: «Ενημερώθηκα βλέποντας ειδήσεις όπως όλος ο κόσμος».

Όμως, ο Βασίλης Στίγκας, που καταγγέλλεται ότι ήταν το όχημα του Ηλία Κασιδιάρη να μπει στη Βουλή, όχι μόνο γνώριζε τον καταδικασμένο Χρυσαυγίτη αλλά ήταν στέλεχος του κόμματος «Έλληνες» από τα τέλη του 2022 έως και πολύ πρόσφατα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα των «Ελλήνων» υπήρχε το βιογραφικό σημείωμα του Βασίλη Στίγκα. Μάλιστα παρουσιαζόταν ως βασικό στέλεχος του κόμματος. Σήμερα, η σελίδα με το βιογραφικό του κ. Στίγκα έχει εξαφανιστεί.

«Τον Αύγουστο του 2020 συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ηλία Κασιδιάρη! Ήταν θέμα χρόνου η συμπόρευση στον κοινό αγώνα για την μετωπική πολιτική ρήξη με το κατεστημένο» αναφέρεται στο βιογραφικό του Βασίλη Στίγκα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...