Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη ανάμεσα σε Παύλος Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη

Φούντωσε σήμερα στη Βουλή η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, μετά από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον Πολάκη ως «τον πιο κακό άνθρωπο στην ελληνική πολιτική σκηνή» και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκαλεί «διεφθαρμένο».

«Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει απολύσει δυο εργαζομένους επειδή τους μισεί, τόσος κακός είστε. Κάποτε είχατε στεναχωρηθεί επειδή σας είχα παρομοιάσει με τον σκύλο Ρανταπλάν. Τελικά δεν έχετε ούτε τη στοιχειώδη συναίσθηση ενός κυνός» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση των στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟΠουλή και Θεοφιλάτου.

Και συνέχισε την επίθεση αναφέροντας πως «έχετε πρωτόγνωρη κακία και μίσος. Σε άλλες εποχές εμένα θα με είχατε σφάξει».

Με τον Παύλο Πολάκη να του ανταπαντά: «Εσείς δεν είστε κακός, είστε διεφθαρμένος. Δεν είστε αθώος, είστε αρχειοθετημένος. Κάποιοι μας θα αντέξουμε. Τεχνηέντως χρησιμοποιήσατε χαρακτηρισμούς, για να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα. Αντιπαρέρχομαι. Δεν θέλω και δεν αξίζει. Όπως λέει και η παροιμία, ποτέ του χοίρου το μαλλί δε γίνεται μετάξι…».

Κάλεσε δε τον υπουργό Υγείας να δώσουν ραντεβού στο δικαστήριο, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να υποστηρίζει πως στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια που σχετίζονται με τον υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο έλεγχος στη δική του θητεία «τα βρήκε όλα τζάμι».

Όπως υποστήριξε: «Σας κατηγορώ ότι πήρατε λεφτά, αυτό είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο αθώος Πολάκης που δεν έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι. Εγώ βρήκα δυο εκατ. ευρώ που πληρώθηκαν με εντολή του αδιάφθορου Παύλου Πολάκη».

Ο προεδρεύοντας Γιώργος Λαμπρούλης αναγκάστηκε να διακόψει την άγρια σύγκρουση και να κλείσει τα μικρόφωνα, με τους δυο άντρες να συνεχίζουν και εκτός μικροφώνων, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε από βήματος ειρωνευόμενος… φιλάκια στον Παύλο Πολάκη!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ