Γουστάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Περίμενα ότι μετά τις αποκαλύψεις για τη μονταζιέρα των Τεμπών και τις παραιτήσεις των Παπασταύρου και Μπρατάκου που ακολούθησαν του εξευτελισμού τους στη βίλα του Μαρινάκη, ο εφοπλιστής, ολιγάρχης, ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων ΜΜΕ της χώρας και στιχουργός θα συνέχιζε τις αποκαλύψεις και την πίεση προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Έχω την πεποίθηση ότι φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Δηλαδή και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι τόσο αποφασισμένος και τόσο αποφασιστικός και από την διεφθαρμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν τολμούν να ψελλίσουν το όνομά του.

Ισορροπία του τρόμου είναι αυτή και βλέπω στο τέλος να χάνουν και οι δύο. Κάτι φοβάται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάτι φοβούνται και οι προσωρινοί ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Πάντως μου λένε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης το χαίρεται όλο αυτό που συμβαίνει. “Ανεβαίνει” όσο βλέπει θεσμικούς παράγοντες και το κοινό της παράστασης που διαδραματίζεται στην πολιτική σκηνή της χώρας να τον θεωρούν τον “εξωθεσμικό παράγοντα” που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις. Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως έχει μέσα του και το μικρόβιο της πολιτικής. Πάντοτε έχει στο μυαλό του το παράδειγμα του Μπερλουσκόνι, ενώ ήταν και δημοτικός σύμβουλος. Πρόσφατε δε παρατρεχάμενος υπάλληλός του είχε καλέσει για λογαριασμό του αφεντικού τον Μητσοτάκη σε… μονομαχία.

Το χαίρεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης αυτό που συμβαίνει. Το γουστάρει…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ