Γιώργος Αυτιάς: Μένει στο Φάληρο μέχρι να φύγει (αν φύγει) για Βρυξέλλες

«Η δημοσιογραφία ανοίγει πολλές “πόρτες” αρκεί να την εγκαταλείψεις “νωρίς”», λέει ένα παλιό δημοσιογραφικό ρητό.

Την «πόρτα» που οδηγεί στην χώρα της πολιτικής επιθυμεί να διαβεί ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Μάλιστα τη διάθεση του να διαβεί τον δικό του «Ρουβίκωνα», έχει εκδηλώσει και κατά το παρελθόν είτε ως υποψήφιος για μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας, μέσω της ΝΔ, είτε ως υποψήφιος στην Ευρωομάδα του κόμματος.

Ο δημοσιογράφος ανανέωσε προσφάτως την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια και ως άψογος επαγγελματίας συνεχίζει την ενημέρωση με την εκπομπή «Καλημέρα», αρθρογραφώντας παράλληλα στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Alpha Free Press.

Οι ευρωεκλογές στο μεταξύ έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου 2024 -στη χώρα μας την Κυριακή 9-, σύμφωνα και με την επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου και εικάζεται ότι πολύ θα ήθελε να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Λέγεται -χωρίς να επιβεβαιώνεται- ότι κατά τα μέσα της άνοιξης θα κάνει αναπροσανατολισμό ώστε να κατευθύνει τις δυνάμεις του στην διεκδίκηση ψήφου και (ευρω)εκλογής.

Ο ίδιος πάντως διασκεδάζει τη φημολογία και μέσω κύκλων του ΣΚΑΪ, αποσαφηνίζει ότι είναι προσηλωμένος στην εργασία του και την ενημέρωση των τηλεθεατών από την εκπομπή του στο κανάλι.

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ