«Για αγάπες καλή είναι, λέει ότι της κατέβει» – Επίθεση Μπέου στην Αγαπηδάκη για το νερό

Ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε επίθεση στην υφυπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη για το νερό στον Βόλο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η ΔΕΥΑΜΒ δεν έχει ακόμα αναλύσεις για το μή πόσιμο νερό στην πόλη και μόλις σήμερα (11/9) έλαβε δείγματα για αναλύσεις, ενώ τα αποτελέσματα θα εκδοθούν σε 48 ώρες. Το Υπουργείο Υγείας μέσω της υφυπουργού κ. Αγαπηδάκη ενημέρωσε τους πολίτες πως με το νερό του Βόλου δεν πρέπει να κάνουν μπάνιο ή να πλένουν πιάτα.

Ο Αχιλλέας Μπέος παρότι η κ. Αγαπηδάκη έλαβε τα αποτελέσματα των επιδημιολογικών εργαστηρίων, δέχτηκε επίθεση από τον δήμαρχο Βόλου που την χαρακτήρισε λαϊκίστρια η οποία ενημερώνεται από τα πρωϊνάδικα. Μάλιστα δεν αναγνώρισε ούτε την ιδιότητα της υπουργού υγείας.

«Η Αγαπηδάκη για αγάπες καλή είναι. Λέει ότι της κατέβει στο μυαλό και προκαλεί αναστάτωση στους πολίτες. Εγώ πηγαίνω σε ξενοδοχείο ή φίλους και κάνω μπανιο και είμαι μια χαρά. Ακούω αηδίες και τρελαίνομαι. Σήμερα πήραμε δείγματα νερού από 7 σημεία και σε 48 ώρες θα έχουμε πλήρη εικόνα», είπε ο δήμαρχος Βόλου.

Από το δίκτυο λείπουν 12.000 κυβικά νερού -μη πόσιμου-γι΄αυτό και χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν νερό και ο Αχιλλέας Μπέος επέμεινε πως το νερό χλωριώνεται. Από αύριο θα ξεκινήσει ο καθαρισμός της πόλης και σε 20 ημέρες θα είναι λειτουργική. Οι αποκαταστάσεις των έργων δεν θα έχουν μόνιμες λύσεις καθώς απαιτούνται πολυδάπανα έργα.

Για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως η διοίκηση του Δήμου και η ΔΕΥΑΜΒ δεν θα διαχειριστούν ευρώ από τα κονδύλια αποκατάστασης, είπε πως απάντησε στον πρωθυπουργό «με ρώτησε αν θέλουμε να τα κάνουμε εμείς ή η Κυβέρνηση και είπα κάντε τα έργα εσείς».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ