Γιάννης Ιωαννίδης: Σε βαρύ κλίμα η επιμνημόσυνη δέηση στη Βούλα

Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί τη μεγάλη απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών χθες Τετάρτη, μετά από μεγάλα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Η επιμνημόσυνη δέηση γίνεται σε βαρύ κλίμα στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για του πουν το τελευταίο αντίο.

Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, του ανθρώπου που πρωταγωνίστησε για δεκαετίες στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αν και είχε καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και συνέδεσε το όνομά του με τον Άρη έμενε μόνιμα στην Αθήνα εδώ και πολύ καιρό, μαζί με την σύζυγό του Γιούλα και την 22χρονη κόρη τους Θεοδώρα – Ελένη.

Η κηδεία του «Ξανθού» θα γίνει αύριο το απόγευμα (17:00) στη Θεσσαλονίκη και η σορός του θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο στη Θέρμη.

Στις 12 το μεσημέρι σήμερα θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για του πουν το τελευταίο αντίο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ