«Βόμβες» Κασσελάκη μόλις 5 ημέρες πριν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Μόλις 5 ημέρες πριν το συνέδριο του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αιφνιδιάζει τα μέλη του, προτείνοντας ερωτηματολόγιο για τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, που θα αφορά στην αλλαγή ονόματος, χρωμάτων ακόμα και θεμάτων πολιτικού προσανατολισμού, χωρίς να το θέσει υπόψιν των κομματικών οργανώσεων αλλά και των στενών συνεργατών του.

Λίγες ημέρες πριν, σύμφωνα με το topontiki.gr, ο Στέφανος Κασελάκης βρέθηκε στην εβδομαδιαία σύναξη που γίνεται σε στενό κύκλο, πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, CΕΟ μεγάλων εταιρειών, νυν προέδρων τραπεζών, προέδρων διοικητικών συμβουλίων καναλιών, και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας, που λαμβάνει χώρα σε γνωστό εστιατόριο στα βόρεια προάστια.

Την περασμένη εβδομάδα, στην καθιερωμένη σύναξη – «session» την έχει βαφτίσει πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και επονομαζόμενος Σουσλόφ του Νίκου Ανδρουλάκη – ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση εκείνη, οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσα τους και τελειόφοιτοι πανεπιστημίων των ΗΠΑ, άκουσαν τον Στέφανο Κασσελάκη να εξαγγέλλει διάφορα όπως:

«Θέλω να γίνω ΠΘ με μεγαλύτερο αποτύπωμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου»

«Το κόμμα που θέλω να φτιάξω, θα είναι σαν το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ. Κέντρο στα θέματα οικονομίας, «Ανδρέας» στα εθνικά και την άμυνα, progressive στα υπόλοιπα»,

«Στις ευρωεκλογές θα κάνω καμπάνια εγώ και 40 νέοι άνθρωποι»

Στους Πασόκους της παρέας είπε, «κάντε εκλογές ανοικτές να έρθω να κερδίσω»

«Εγώ και ο Τάιλερ θα αλλάξουμε την Ελλάδα»

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας με… ανοιχτό το στόμα τους παρευρισκόμενους.

Τώρα έρχεται στην δημοσιότητα και το ερωτηματολόγιο που προκαλεί αναταραχή, μια εβδομάδα πριν πραγματοποιηθεί το συνέδριο του κόμματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ