Βόμβα: Ο πατέρας πασίγνωστης τηλεπαρουσιάστριας κάρφωσε τον Πολυχρονόπουλο

O Κώστας Πολυχρονόπουλος, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα. Μέχρι εδώ όλα γνωστά.

Αυτό που σύμφωνα με το edolio5 δεν είναι γνωστό είναι ποιος κάρφωσε στην αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος τον Πολυχρονόπουλο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σε παλιότερο χρόνο ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας επισκεπτόταν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, όπου ήταν στην ιδιοκτησία πατέρα γνωστής παρουσιάστριας και πλέον δεν το έχει στην ιδιοκτησία του εξαιτίας χρεών που είχε δημιουργήσει ο ίδιος ως εθισμένος στον τζόγο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε δανεικά, 30000€ από τον Πολυχρονόπουλο και δεν του τα έδωσε. Τσακώθηκαν και τότε άρχισαν όλα ! Η πιάτσα με τα τυχερά παιχνίδια και τα φρουτάκια γνωρίζεται μεταξύ της και ο «παραπονούμενος» πατέρας της παρουσιάστριας φρόντισε να πάρει στην κατοχή του μερικές φωτογραφίες από «συναδέλφους» του και φτιάχνοντας μια επιστολή στο ΣΔΟΕ της έβαλε και αυτές μέσα και όλα άρχισαν την αντίστροφη μέτρηση για τον Πολυχρονόπουλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ