Βόμβα για τη δολοφονημένη Αναστάζια: «Είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς»

Παρότι τα πολωνικά Μέσα αναφέρουν πως ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα η Αναστάζια Ρουμπίνσκα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, ενώ και ο αδερφός της με μία ανάρτησή του στα social media επιβεβαίωσε πως η κοπέλα είναι νεκρή.

Την ίδια στιγμή ο Πολωνός γενικός Εισαγγελέας, Ζμπίγκνιεβ Ζιόμπρο, διέταξε την έναρξη έρευνας για την υπόθεση της 27χρονης.

«Σε σχέση με τη δολοφονία μιας 27χρονης Πολωνής στην Ελλάδα, διέταξα την έναρξη έρευνας. Οι εισαγγελείς θα απευθυνθούν άμεσα στους Έλληνες ανακριτές για τη διαβίβαση αποδεικτικών στοιχείων», έγραψε ο Εισαγγελέας τη Δευτέρα στο Twitter.

Το κινητό της Αναστάζια εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τη συνδρομή και ειδικού από το ηλεκτρονικο έγκλημα, ώστε να διαπιστωθεί αν το προφίλ ήταν πράγματι δικό της, οι επαφές, αλλά και η ανταλλαγή μηνυμάτων, εντός της ελληνικής επικράτειας.

Μπαλάσκας: Είχε προφίλ σε ιστοσελίδα συνοδών

Ταυτόχρονα, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα γιατί εξετάζεται από τις αρχές ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής, που βρέθηκε δολοφονημένη έξι μέρες μετά την εξαφάνισή της στην Κω, ανέφερε πως, κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε ένα προφίλ, που φέρεται να ανήκει στην άτυχη Αναστάζια, σε πολωνικό site συνοδών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.