Βόμβα από τον Νίκο Παππά: Κάτι μεσολάβησε και παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας – Όλη η αλήθεια για την παραίτηση όπως την αποκαλύψαμε στο Periodista.gr (vid)

Εδώ και αρκετές ημέρες έχουμε αποκαλύψει ακριβώς το παρασκήνιο της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα. Ο Νίκος Παππάς, αν και ιδιαίτερα προσεκτικός, επιβεβαιώνει ουσιαστικό το ρεπορτάζ μας. Διαβάστε σχετικά: Το άγνωστο παρασκήνιο τις παραίτησης Τσίπρα – Το άγριο μπούλινγκ, το σύστημα Τζανακόπουλου και η βόλτα του φυτευτού στο Σούνιο για να τον πείσει

Δείτε τη δήλωση βόμβα του Νίκου Παππά

Διαβάστε αναλυτικά τι είχε αποκαλύψει η στήλη ΠΥΘΙΑ στις 6 Σεπτεμβρίου:

Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα τράβηξε το χαλί και αποκάλυψε ποιοι ήταν και εκείνοι που τον υπονόμευσαν και τελικά τον οδήγησαν στην έξοδο. Τράβηξε το χαλί και αμέσως αποκαλύφθηκε γιατί τα δομημένα συμφέροντα, η διαπλοκή και η Δεξιά, δούλεψαν με τους “Δούρειους Ίππους” επιχειρηματικών συμφερόντων ώστε ο Αλέξης Τσίπρας να βρεθεί εκτός ηγεσίας και να επιβληθεί η ακίνδυνη και βολική Έφη Αχτσιόγλου.

Σήμερα όλα είναι καθαρά: Τα συμφέροντα που τσάκισαν τον Αλέξη Τσίπρα στηρίζουν με πρωτοφανές πάθος την Έφη Αχτσιόγλου. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, είτε δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, είτε είναι επιτήδειος και έχει συμφέρον.

Ο Αλέξης Τσίπρας ακόμη και μετά το αποτέλεσμα των δεύτερων εκλογών που είχαν φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17%, δεν σκόπευε να παραιτηθεί. Το είχε καταστήσει σαφές από τις δηλώσεις του. Τι είχε συμβεί, όμως;

Ένα σύστημα που οδήγησε τον ίδιο στον απόλυτο όλεθρο είχε διαφορετική άποψη, καθώς ήδη είχε προετοιμαστεί να πάρει στα χέρια του τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιο είναι αυτό το σύστημα. Είναι το σύστημα Τζανακόπουλου (Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Διαβάστε οπωσδήποτε τι γράφαμε πριν από τις εκλογές ΕΔΩ

Γνώστες του παρασκηνίου μου έχουν μεταφέρει ότι μετά τις δεύτερες εκλογές και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δεν σκόπευε να παραιτηθεί οι πιέσεις προς τον ίδιο είχαν αγγίξει τα όρια του μπούλινγκ. Πιέσεις για να παραιτηθεί. Σε κλειστές συσκέψεις. Σε συναντήσεις. Στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου.

Τότε, ένας φυτευτός στο περιβάλλον του, ο άνθρωπος που χωρίς ντροπή έχει ξεπλύνει τα Τάγματα Ασφαλείας και τους δοσίλογους της Κατοχής, ένα πρόσωπο που όπως έχει αποκαλύψει ο Κώστας Βαξεβάνης είχε χρηματοδοτηθεί από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ο Νίκος Μαραντζίδης – που επιστρατεύτηκε κατά τη δεύτερη προεκλογική περίοδο και ενσωματώθηκε στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα με την υπόδειξη του συστήματος Τζανακόπουλου και επιχειρηματικών συμφερόντων που συνδέονται με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και συμμετείχαν στη χάραξη της καταστροφικής προεκλογικής στρατηγικής – πήγε με το αυτοκίνητό του στο Σούνιο, όπου βρισκόταν στο εξοχικό του ο Αλέξης Τσίπρας για να τον πείσει να παραιτηθεί.

Εκεί έμεινε για ώρες. Του άσκησε φοβερές πιέσεις και τελικά τον έπεισε.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την Έφη Αχτσιόγλου ή έτσι νόμιζαν.

Υπάρχει κάποιος που δεν καταλαβαίνει;

Δείτε το σχήμα: Το σύστημα Τζανακόπουλου οδηγεί σε μία καταστροφική πορεία τον Αλέξη Τσίπρα (από το 2016). Το σύστημα Τζανακόπουλου φέρνει τον Μαραντζίδη, ο οποίος αποτυγχάνει. Ο Μαραντζίδης πείθει τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί. Η σύζυγος του Δημήτρη Τζανακόπουλου, Έφη Αχτσιόγλου κατεβαίνει για την ηγεσία. Ο Μαραντζίδης ενσωματώνεται στο επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου.

Υπάρχει κάποιος που δεν καταλαβαίνει;.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Ο Μέντορας, ο σύζυγος και η βιτρίνα

Αύριο θα διαβάσετε από αυτή εδώ τη στήλη:

  1. Για ποιον είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας ότι έκανε “λευκή απεργία” στις εκλογές;
  2. Ποιοι ήταν οι τέσσερις σταθμοί της υπονόμευσης;
  3. Γιατί προεκλογικά “δούλευε” μόνο ο 7ος όροφος (και πάλι στα χαρτιά) όροφος της Κουμουνδούρου, ενώ οι άλλοι έξι είχαν “κλείσει”.
  4. Ποιο είναι τελικά το σύστημα που υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα και οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην καταστροφή για να πάρει μετά το κόμμα στα χέρια του;
  5. Ποιος ήταν ο ρόλος Κατρούγκαλου;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...