Βράζει από οργή ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανέντιμη στάση Τσακαλώτου, Πέρκα και Κούλογλου

Σφοδρή επίθεση κατα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, της Πέτης Πέρκα και του Στέλιου Κούλογλου που αρνούνται να παραδώσουν τις έδρες τους στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1. Μάλιστα ο κ.Αλεξιαδης χαρακτήρισε τα στελέχη αυτά πολιτικά μη έντιμα.

Θέλω να εξάρω την πολιτική εντιμότητα του κ.Σακελλαρίδη και της κ.Κατριβάνου που παρέδωσαν τις έδρες τους . Αυτοί που υπογράφουν δηλώσεις για τον κώδικα δεοντολογίας βουλετών και δεν τον τηρούν δεν είναι παραδείγματα πολιτικής ανεντιμότητας. Ο καθένας κρίνεται στη ζωή.

Το να μην τηρείς αυτό που υπέγραψες και να βρίσκεις αστείες δικαιολογίες δεν είναι πολιτικά έντιμο”.

Ο κ.Αλεξιαδης έριξε βέλη και κατά της κ.Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα για την σφοδρή κρητική που έκαναν στον κ.Κασσελάκη κάνοντας λόγω ότι χρησιμοποιεί μεθόδους της alt right αλλά και για την απόφαση τους να αποχωρήσουν από την κεντρική επιτροπή

“Δεν ήταν πάνω από 70-80 αυτοί που αποχωρίσαν από την Κεντρική επιτροπή. 70-80 στους 300 .

Κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν και τους είναι δύσπεπτο ότι είναι μια μειοψηφία μέσα στο κόμμα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να το αντιμετωπίσω . Και εγώ στο παρελθόν υπήρξα μειοψηφία μέσα σε όργανα αλλά σεβάστηκα την πλειοψηφία. Είναι σαφές τι λέει πια η πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν έχουμε μια απόφαση οργάνου και βγαίνουμε και χτυπάμε τον κ.Κασσελάκη στην συνέχεια στην πραγματικότητα χτυπάμε τον Συριζα. Αυτό είναι επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ