Βράζει από οργή ολόκληρη η ΝΔ για τον Σκέρτσο – Με κάθε εμφάνισή του χάνει και μία μονάδα η ΝΔ

Σαν ένα από τα πλέον αδύναμα σημεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ στην τελική ευθεία για τις εκλογές χαρακτηρίζουν τον… κυβερνητικό εκπρόσωπο στελέχη και μέλη της ΝΔ. 

Όπως επισημαίνουν σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις τους, ο Άκης Σκέρτσος εδώ και τρεις εβδομάδες που έχει αναλάβει κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει υποβαθμίσει εξαιρετικά την εκπροσώπηση Μαξίμου και κυβέρνησης, καθώς εμφανίζεται απολιτίκ, αδιάβαστος και υπερφίαλος.

Πολύπειρα στελέχη της ΝΔ του χρεώνουν το γεγονός της κατώτερης των περιστάσεων εμφάνισης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ντιμπέιτ και λένε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έμοιαζε να είναι απροετοίμαστος καθώς θεωρούσε ότι η μιντιακή κυριαρχία της κυβέρνησης ήταν αρκετή για να πάρει «πόντους» από το ντιμπέιτ με τους πολιτικούς αρχηγούς με αποτέλεσμα να είναι, τελικά, ο μεγάλος χαμένος.

Όπως λένε βουλευτές με μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία, δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν 24 ώρες από το Βατερλώ Μητσοτάκη στο ντιμπέιτ και ο Άκης Σκέρτσος εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι TRT καθώς σε ερώτηση που δέχθηκε για τη θέση της ΝΔ όσον αφορά τις γερμανικές αποζημιώσεις εμφανίστηκε προκλητικός και ανιστόρητος. 

«Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όχι προς τα πίσω. Μιλάτε για μια υπόθεση που αφορά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν την απαξιώνω, ούτε την υποβαθμίζω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ σημαντικές, μείζονες προκλήσεις, που έρχονται από το μέλλον», ήταν η απάντηση που προκάλεσε έκρηξη οργής και στο εσωτερικό της ΝΔ καθώς θεωρούν ότι ακριβώς επειδή δεν έχει καμιά πείρα στην πολιτική θα έπρεπε, τουλάχιστον, να ήταν διαβασμένος και να μην προκαλέσει πρόβλημα στο κόμμα και ενώ απομένουν λίγες ημέρες για τις εκλογές της 21ης Μαΐου…

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ