«Βαθιά χωμένους. Βαθιά, όμως…» – Το άγριο ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού κάτω από ανάρτηση του Βαρβιτσιώτη για το έγκλημα του «Blue Horizon» (pic)

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter/X  ζήτησε συγγνώμη μετά τη δήλωση που έκανε για τη δολοφονία στο Blue Horizon και προκάλεσε αντιδράσεις.

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Ναυτιλίας μιλώντας στο Open δήλωσε: «Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που θρηνούν τον αδικοχαμένο, αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των ανθρώπων που πήγαν για να φέρουν πίσω έναν μισθό, ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

«Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με λανθασμένη διατύπωση, ενδεχομένως κάποιοι εξέλαβαν την καταδίκη μου προς το περιστατικό και την ανάγκη διαλεύκανσής του, ως εξίσωση του θύματος με τον θύτη. Ο Αντώνης και η οικογένειά του είναι τα μεγάλα θύματα αυτής της τραγωδίας», έγραψε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχτηκε αμέτρητα σχόλια μεταξύ άλλων και της Ναταλίας Γερμανού.

«Εγώ την «ακούω» τη συγνώμη κύριε Υπουργέ κι όταν δω τους θύτες του Αντώνη (φανερούς και αφανείς) βαθιά χωμένους στη φυλακή -ΒΑΘΙΑ όμως, θα τη δεχτώ κιόλας. Ήταν έγκλημα, όχι ατύχημα», ήταν το σχόλιο που έκανε η Ναταλία Γερμανού κάτω από την ανάρτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ