Αχτσιόγλου και Χαρίτσης έχουν εμμονή με τον Κασσελάκη – «Ανέβηκαν στο άρμα Μητσοτάκη»

Νέα σύγκρουση μετά την τηλεοπτική εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου, αλλά και μία συνέντευξη του επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση στην Καθημερινή, με τον ΣΥΡΙΖΑ, οποίος τους επικρίνει ότι «ξέχασαν» να αναφερθούν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και πως ασχολούνται μόνο στο πώς θα επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τους καταλογίζει δε πρόθεση να στηρίξουν τη σημερινή κυβέρνηση και τους κατηγορεί ότι ουσιαστικά ανέβηκαν στο άρμα Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ «η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στο να κάνει «αντιπολίτευση» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία… ξέχασε να αναφερθεί μέχρι και την επισήμανση της «αφηρημάδας» της από τους δημοσιογράφους.

Παράλληλα ο κ. Χαρίτσης δίνει συνέντευξη στην Καθημερινή όπου ο τίτλος και το περιεχόμενο επικεντρώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια δεν έχουν να πουν κάτι για το κόμμα τους και για το τι πρεσβεύει;
Η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Την ίδια στιγμή γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξη τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση. Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με …τιμές. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος».

Η παρέμβαση Χαρίτση που εξόργισε τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει χαθεί οριστικά» είπε ο Αλέξης Χαρίτσης στη συνέντευξή του στην Καθημερινή.

«Δεν μπορεί με αυτή την ηγεσία να σταματήσει εκφυλιστική μετάλλαξη του χώρου» τονίζει επίσης. Και προσθέτει: «Στον ΣυΡιζΑ κέρδισε ένα άλλο πολιτικό σχέδιο, ένα άλλο ύφος και ένα άλλο ήθος. Δεν είναι ΣυΡιζΑ όποιος ενέπνευσε και τον οποίο οι πολίτες εμπιστεύτηκαν για την διακυβέρνηση της χώρας. Ακόμη και άνθρωποι που έμειναν στο ΣυΡιζΑ για συναισθηματικούς η τακτικούς λόγους ασφυκτιούν με τον αρχηγικό αυταρχισμό και την κανονικοποίηση του πατρίδα θρησκεία οικογένεια που επιχειρεί ηγεσία».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...