«Αφήστε αυτές τις δεξιές π@π@ρ1ες…» – Ένταση ανάμεσα σε Τζουμάκα και Οικονόμου (vid)

Καλεσμένος στο «Σήμερα» ο Στέφανος Τζουμάκας, μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Τσίπρας έκανε λάθος που αποχώρησε – Τον καλώ να επανεξετάσει τη θέση του».

«Ελέγχεται η πολιτική ζωή της χώρας, ο Κασσελάκης είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας… Την εξουσία στην χώρα πρέπει να την έχει η πολιτική ηγεσία και όχι τα αφεντικά της χώρας» είπε αρχικά ο Στέφανος Τζουμάκας.

Τότε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος του απάντησε: «Εσάς στη Βουλή σας έστελναν τα αφεντικά της χώρας ή ο ελληνικός λαός;». «Ο ελληνικός λαός με έστειλε και τα αφεντικά πέταγαν έξω. Μη με διακόπτετε. Όταν ήμουν στη Βουλή, τα αφεντικά είχαν αγορασμένη την μισή ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Τότε τα είπα και έφυγα» ήταν απάντηση του πρώην βουλευτή..

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου και πρόσθεσε: «Κάτσατε πολλά χρόνια. Υπουργός ήσασταν πολλά χρόνια, κεντρικό στέλεχος πολλά χρόνια…».

Το τελευταίο σχόλιο του δημοσιογράφου προκάλεσε την ένταση του Στ. Τζουμάκα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Αφήστε αυτές τις δεξιές π@π@ρ1ες. Εγώ ήμουν απέναντι. Κάνεις μεγάλο λάθος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ